Русский
The real estate

Article`s themes

News rss

Emergency consultation, detentions of TCC and SP, military commissariats, TCC lawyer, TCC lawyer, TCC and SP lawyer, TCC lawyer, TCC and SP
Do you need emergency consultation, detentions of TCC and SP, military commissariats, TCC lawyer, TCC lawyer, TCC and SP lawyer, TCC lawyer, TCC and SP?
We invite lawyers to join the partnership. Kovorkin for lawyers in different cities. International legal network
Our company provides the opportunity for lawyers to work remotely or in their region, without worrying about the availability of clients, providing the opportunity to receive clients in the center of your city as necessary.
Legal self-defense, lawyer Alexander Yevsiutin, legal self-defense, legal self-defense course of lawyer Yevsiutin, self-defense
Legal self-defense, lawyer Alexander Yevsiutin, legal self-defense, legal self-defense course of lawyer Yevsiutin, self-defense
If you are detained by law
If you are detained by law enforcement officers on suspicion of committing a crime, you have the right to a defense, you can carry out it yourself or with the help of a lawyer.
Lawyer profession. Now anyone can be a lawyer

A lawyer is a profession that requires its owner to have a high level of education, intelligence and life experience. Such qualities are achieved and acquired as a result of the entire life path and professional activity of the lawyer himself. But you can also learn to protect yourself.

Lawyer (advocate) Mr. Oleksandr Yevsiutin on issues of real estate problem on the radio "Vesti"

About real estate, a real estate lawyer, a lawyer about real estate, how to choose real estate, buying real estate, a real estate lawyer. Buy real estate in Kiev correctly.

Training course, Legal self-defense in conditions of martial law, Legal self-defense, legal self-defense, courses on Ukrainian law

Name of the course: "Legal self-defense under martial law"

1. Definition of martial law and its consequences for citizens.

2. Rights and obligations of citizens during martial law.

3. How to behave during detention, search and arrest.

4. How to properly behave during questioning and interrogation. How to contact a lawyer and get legal assistance free of charge.

5. How to apply to law enforcement agencies and the court in case of violation of rights. 

Dismissal from military service of students called up for service during martial law

Regarding the release of students called up for service during martial law.

So far, it is simply impossible for them to free themselves. That is, they are not subject to conscription, but if they have already entered the service, they cannot be released on the basis of training.

The draft law on amendments to Article 26 of the Law of Ukraine "On Military Duty and Military Service" regarding the dismissal of students, trainee assistants and graduate students can change the situation.

Statement on temporary protection of citizens of Ukraine in Portugal
Statement on temporary protection of citizens of Ukraine in Portugal
The Economic Security Bureau was headed by the head of the State Fiscal Service

The Economic Security Bureau was headed by the head of the State Fiscal Service Vadim Melnik.
Earlier, Melnik served in the tax police for more than 14 years.

News archive

rss2email
News



Articles

Адвокат по СЕМЕЙНЫМ делам / LAWYER PRACTICE / Articles

E-mail: [email protected]

РОЗІРВАННЯ ШЛЮБУ

Подружжя, яке має дітей, має право подати до суду заяву про розірвання шлюбу разом із письмовим договором про те, з ким із них будуть проживати діти, яку участь у забезпеченні умов їхнього життя братиме той з батьків, хто буде проживати окремо, а також про умови здійснення ним права на особисте виховання дітей.

Договір між подружжям про розмір аліментів на дитину має бути нотаріально посвідчений. У разі невиконання цього договору аліменти можуть стягуватися на підставі виконавчого напису нотаріуса.

Суд постановляє рішення про розірвання шлюбу, якщо буде встановлено, що заява про розірвання шлюбу відповідає дійсній волі дружини та чоловіка і що після розірвання шлюбу не будуть порушені їхні особисті та майнові права, а також права їхніх дітей.

Суд постановляє рішення про розірвання шлюбу після спливу одного місяця від дня подання заяви. До закінчення цього строку дружина і чоловік мають право відкликати заяву про розірвання шлюбу.

Позов про розірвання шлюбу може бути пред'явлений одним із подружжя.

Позов про розірвання шлюбу не може бути пред'явлений протягом вагітності дружини та протягом одного року після народження дитини, крім випадків, коли один із подружжя вчинив протиправну поведінку, яка містить ознаки кримінального правопорушення, щодо

Чоловік, дружина мають право пред'явити позов про розірвання шлюбу протягом вагітності дружини, якщо батьківство зачатої дитини визнане іншою особою.

Чоловік, дружина мають право пред'явити позов про розірвання шлюбу до досягнення дитиною одного року, якщо батьківство щодо неї визнане іншою особою або за рішенням суду відомості про чоловіка як батька дитини виключено із актового запису про народження дитини.

Опікун має право пред'явити позов про розірвання шлюбу, якщо цього вимагають інтереси того з подружжя, хто визнаний недієздатним.

Суд вживає заходів щодо примирення подружжя, якщо це не суперечить моральним засадам суспільства.

Суд з'ясовує фактичні взаємини подружжя, дійсні причини позову про розірвання шлюбу, бере до уваги наявність малолітньої дитини, дитини-інваліда та інші обставини життя подружжя.

Суд постановляє рішення про розірвання шлюбу, якщо буде встановлено, що подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу суперечило б інтересам одного з них, інтересам їхніх дітей, що мають істотне значення.

У разі розірвання шлюбу органом державної реєстрації актів цивільного стану шлюб припиняється у день реєстрації розірвання шлюбу.

Позови про розірвання шлюбу можуть пред'являтися за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача також у разі, якщо на його утриманні є малолітні або неповнолітні діти або якщо він не може за станом здоров'я чи з інших поважних причин виїхати до місця проживання відповідача. За домовленістю подружжя справа може розглядатися за зареєстрованим місцем проживання чи перебування будь-кого з них.

Підсудність справ за участю громадян України, якщо обидві сторони проживають за її межами, за клопотанням позивача визначається ухвалою судді Верховного Суду України. У такому самому порядку визначається підсудність справи про розірвання шлюбу між громадянином України та іноземцем або особою без громадянства, які проживають за межами України.

Заява повертається у випадках, коли подана заява про розірвання шлюбу під час вагітності дружини або до досягнення дитиною одного року без дотримання вимог, встановлених Сімейним кодексом України;

У порядку окремого провадження розглядаються справи про надання права на шлюб, про розірвання шлюбу за заявою подружжя, яке має дітей, за заявою будь-кого з подружжя, якщо один з нього засуджений до позбавлення волі, про встановлення режиму окремого проживання за заявою подружжя та інші справи у випадках, встановлених законом.

У справі про розірвання шлюбу суд може зупинити розгляд справи і призначити подружжю строк для примирення, який не може перевищувати шести місяців.

Справа про розірвання шлюбу за заявою особи, засудженої до позбавлення волі, може бути розглянута судом за участю представника такої особи.

У рішенні суду про розірвання шлюбу зазначається про вибір прізвища тим з подружжя, який змінив прізвище під час державної реєстрації шлюбу, що розривається.

 

Source:EIP GROUP

© If the source is not specified, the copyright belongs to the site donadvocat.com, a direct link to that is required for copying or using of any materials.

Support of immigration for study, work and life
Protection in all government and law enforcement agencies
International consulting for Eastern and Western  Europe, South Asia, America, Africa 
The representation of foreigners in universities, immigration, border and customs services, embassies

 +38 (050) 477-63-83 (WhatsApp)




To get back to the list of articles