English
Недвижимость

Тематика статей

Новости rss

Екстренная консультация при задержаниях ТЦК и СП (военных комисариатов)
Нужна екстренная консультация, задержания ТЦК и СП, военных комисариатов, адвокат ТЦК, ТЦК адвокат, юрист ТЦК и СП, юрист ТЦК , ТЦК та СП?
Приглашаем адвокатов в партнерство. Коворкинг для адвокатов в разных города. Международная юридическая сеть
Наша компания предоставляет возможность адвокатам работать удаленно или в своем регионе, не переживая за наличие клиентов, предоставляя возможность принимать клиентов в центре вашего города по мере необходимости.
Курс правовой самозащиты. Правовая самооборона
Правовая самозащита, адвокат Евсютин, правовая самооборона, курс правовой самозащиты адвоката Евсютина, самооборона
Если Вас задержали
Если вас задержали сотрудники правоохранительных органов по подозрению в совершении преступления у вас есть право на защиту, вы можете осуществлять самостоятельно или привлекая адвоката.
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождения проектов
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождение проектов United interntional Partners (Единые международные Партнеры)
Адвокат профессия. Юристом теперь может быть каждый

Адвокат – это профессия, требующая от её обладателя, высокого уровня образования, интеллекта и жизненного опыта. Достигаются и приобретаются такие качества, в результате всего жизненного пути и профессиональной деятельности самого адвоката. Но ты тоже можешь научиться себя защищать.

Адвокат о вопросах проблемной недвижимости Донбасса на радио "Вести"

О недвижимости, юрист по недвижимости, юрист о недвижимости, как выбрать недвижимость, покупка недвижимости, адвокат по недвижимости. Купить недвижимость правильно.

Навчальний курс: Правовий самозахист в умовах воєнного стану, правовий самозахист, правова самооборона, курси з права Україна
Назва курсу: "Правовий самозахист в умовах воєнного стану" 1. Визначення воєнного стану та його наслідки для громадян. 2. Права та обов'язки громадян під час воєнного стану. 3. Як поводитись під час затримання, обшуку та арешту. 4. Як правильно вести себе під час допиту та інтерогації. Як звернутись до адвоката та отримати правову допомогу безоплатно. 5. Як звернутись до правоохоронних органів та суду у разі порушення прав.
Посилення відповідальності військових. Зміни до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці. Це проект № 8271
Увольнение c воинской службы студентов, призванных на службу в время действия военного положения
По поводу увольнения студентов, призванных на службу в время действия военного положения. Пока им уволиться просто так не возможно. То есть они не подлежат призыву, но если уже попали на службу, то уволится на основании обучения не могут. Изменить ситуацию может законопроект о внесении изменений в статью 26 Закона Украины "О воинской обязанности и военной службе", в части увольнения студентов, ассистентов-стажеров и аспирантов.
Архив новостей

rss2email
Новости



Статьи

АДВОКАТ ЛУГАНСК / АДВОКАТСКАЯ ПРАКТИКА / Статьи

E-mail:  [email protected]

Відбулась наукова конференція Асоціації адвокатів України на тему: «Експертизи в судовій практиці»

Відбулась наукова конференція Асоціації адвокатів України

на тему: «Експертизи в судовій практиці».

05 жовтня 2012 року у приміщенні Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренко було проведено наукову конференцію Асоціації адвокатів України на тему: «Експертизи в судовій практиці».

Було обговорено нагальні проблеми призначення та проведення експертиз, організації експертної діяльності судових експертів та новітні повноваження адвокатів відповідно до нового Кримінально-процесуального кодексу України.

Викликало жваве обговорення практичне застосування на практиці різних видів експертиз, актуальних у кримінально-правовій та ці вільно-правовій практиці.

Завданням наукової конференції було підвищення рівня кваліфікації адвокатів, що слугує формуванню та утвердженню єдиної думки щодо розуміння ролі і місця експертизи в адвокатській діяльності та в суспільстві в цілому.Програма наукової конференції включала у себе чотири сесії.

Так, першу сесію наукової конференції відкрив Голова Луганського відділення Асоціації адвокатів України Олександр Євсютін та Голова Київського міського відділення Асоціації адвокатів України Олег Чернобай, які продовжили свій вступ докладами на актуальні питання адвокатській практиці.

На конференції виступив представник Апеляційного суду Луганської області - суддя судової палати з розгляду кримінальних справ - Реус Євген Валерійович з докладом на тему: «Особливості призначення судом апеляційної інстанції експертиз при розгляді кримінальних справ та при апеляційному перегляді постанов місцевих судів у справах про адміністративні правопорушення». Його доклад, з огляду на офіційні та не офіційні позиції суддів регіону на деякі питання використання експертиз у процесі, виявився цікавим як для адвокатів, так і для присутніх експертів

У другій сесії з докладом на тему: «Призначення комплексної автотехнічної та трасологічної експертизи» виступив експерт Луганського філіалу ДНІСЕ Яценко Олександр Вікторович.

Новітні методики та особисту практику повідав судовий експерт Київської незалежної судово-експертної установи Усков Кирило Юрійович, який доповів тему: «Експертиза комп`ютерної техніки та програмних продуктів».

Після фуршету з докладом на тему: «Судово-психологічна експертиза відеоматеріалів слідчих дій», виступив судовий експерт Київської незалежної судово-експертної установи Шаповалов Віталій Олександрович. Далі експерт - поліграфолог Київської незалежної судово-експертної установи Усіков Ігор Петрович з докладом на тему: «Психофізиологічна експертиза (проведення психофізіологічних експертиз і досліджень на поліграфі у кримінальних і цивільних справах)».

Судовий експерт ЛОД НІСЕ Занін Роман Євгенович розповів адвокатам про можливості призначення та проведення психологічної експертизи: соціально-психологічної експертизи технологій психологічної дії на особу, експертизи афекту і інших емоційних станів; індивідуально-психологічних особливостей особи; свідків, потерпілих; аналізу психологічного стану особи, що закінчила життя самогубством.

Після перерви розпочалась остання четверта сесія наукової конференції, яку розпочав судовий експерт Київської незалежної судово-експертної установи Шаповалов Віталій Олександрович з докладом на тему: «Психологічна експертиза (визначення розміру моральної шкоди, аналіз дитячо-батьківських стосунків в ситуації розлучення батьків).

Далі виступив завідуючого відділенням комісійних експертиз - Державної установи Луганське обласне бюро судово-медичної експертизи МОЗ України Кузьменко А.В.  з докладом: «Комісійні судово-медичні експертизи – теорія та практика».

Закінчив наукову конференцію судовий експерт науково-дослідницького центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності (м. Київ) Охромєєв Юрій Геннадійович з докладом на тему: «Експертизи у сфері інтелектуальної власності».    

Після конференції відбулось урочисте святкування свята «День юриста» у ресторані «Каретний двір».       

© Если источник не указан, то авторское право принадлежит сайту donadvocat.com, прямая ссылка на который обязательна при копировании или использовании любых его материалов

E-mail:  [email protected]

ПРЕСС-ЦЕНТР TV    ПОЛУЧИТЬ КОНСУЛЬТАЦИЮ ON-LINE

Вернуться к списку статей