English
Недвижимость

Тематика статей

Новости rss

Екстренная консультация при задержаниях ТЦК и СП (военных комисариатов)
Нужна екстренная консультация, задержания ТЦК и СП, военных комисариатов, адвокат ТЦК, ТЦК адвокат, юрист ТЦК и СП, юрист ТЦК , ТЦК та СП?
Приглашаем адвокатов в партнерство. Коворкинг для адвокатов в разных города. Международная юридическая сеть
Наша компания предоставляет возможность адвокатам работать удаленно или в своем регионе, не переживая за наличие клиентов, предоставляя возможность принимать клиентов в центре вашего города по мере необходимости.
Курс правовой самозащиты. Правовая самооборона
Правовая самозащита, адвокат Евсютин, правовая самооборона, курс правовой самозащиты адвоката Евсютина, самооборона
Если Вас задержали
Если вас задержали сотрудники правоохранительных органов по подозрению в совершении преступления у вас есть право на защиту, вы можете осуществлять самостоятельно или привлекая адвоката.
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождения проектов
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождение проектов United interntional Partners (Единые международные Партнеры)
Адвокат профессия. Юристом теперь может быть каждый

Адвокат – это профессия, требующая от её обладателя, высокого уровня образования, интеллекта и жизненного опыта. Достигаются и приобретаются такие качества, в результате всего жизненного пути и профессиональной деятельности самого адвоката. Но ты тоже можешь научиться себя защищать.

Адвокат о вопросах проблемной недвижимости Донбасса на радио "Вести"

О недвижимости, юрист по недвижимости, юрист о недвижимости, как выбрать недвижимость, покупка недвижимости, адвокат по недвижимости. Купить недвижимость правильно.

Навчальний курс: Правовий самозахист в умовах воєнного стану, правовий самозахист, правова самооборона, курси з права Україна
Назва курсу: "Правовий самозахист в умовах воєнного стану" 1. Визначення воєнного стану та його наслідки для громадян. 2. Права та обов'язки громадян під час воєнного стану. 3. Як поводитись під час затримання, обшуку та арешту. 4. Як правильно вести себе під час допиту та інтерогації. Як звернутись до адвоката та отримати правову допомогу безоплатно. 5. Як звернутись до правоохоронних органів та суду у разі порушення прав.
Посилення відповідальності військових. Зміни до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці. Це проект № 8271
Увольнение c воинской службы студентов, призванных на службу в время действия военного положения
По поводу увольнения студентов, призванных на службу в время действия военного положения. Пока им уволиться просто так не возможно. То есть они не подлежат призыву, но если уже попали на службу, то уволится на основании обучения не могут. Изменить ситуацию может законопроект о внесении изменений в статью 26 Закона Украины "О воинской обязанности и военной службе", в части увольнения студентов, ассистентов-стажеров и аспирантов.
Архив новостей

rss2email
Новости



Статьи

Иммиграция в страны Европейского союза, Мексику, Канаду, США, Австралию / МИГРАЦИОННЫЙ КОНСАЛТИНГ / Статьи

E-mail:  [email protected]

Иммиграция в Канаду из Украины ExpressEntry

Економічна імміграція в Канаду по категорії  Skills Worker Category є найбільшою групою прибувають до Канади нових іммігрантів. Це коплекс програм включає в себе програми економічної імміграції через систему набору Express Entry, та провінційні програми Канади. З досвіду двох попередніх років роботи цієї імміграційної програми, а також ряду інших провінційних програм, початковим етапом яких також є реєстрація за програмою ExpressEntry, спостерігається зниження загальної кількості іммігрантів Skill Worker Category.

Імміграційне міністерство Канади під керівництвом нового міністра імміграції пана МакКаллум зробив зусилля по зміні ситуації. Зокрема щодо зниження загального прохідного балу на етапі розгляду імміграційних документів після реєстрації в програмі ExpressEntry.

Метою всіх імміграційних економічних програм Канади є залучення кваліфікованих фахівців, які володіють найкращою можливістю адаптації та успішного пристрою в Канаді, використовуючи отримане освіту та досвід роботи в країнах свого результату.

Також, багато хто з потенційних іммігрантів, що прибувають в країну за Робочими візами, оформленими на підставі дозволу Міністерства праці Канади і робочих ресурсів (ServiceCanada). Крім цього в Канаді працюють безліч іноземних студентів, які отримали освіту в Канаді і після закінчення навчання знайшли роботу канадських компаніях.

Дві останні категорії отримують пріоритетне право на оформлення імміграційних документів у вигляді додаткових 600 балів, які в більшості випадків є вирішальними при отриманні відбіркового сертифіката імміграційних економічних програм Канади.

Досвід роботи програми ExpressEntry особливо в перший період відбіркових сесій позначив тенденцію отримання кваліфікаційних сертифікатів тільки іноземним фахівцям, які до моменту подання імміграційних документів вже мають робочі місця в Канаді. Ця ситуація автоматично збільшила загальний прохідний бал, який в 2015 і першій половині 2016 року був на рівні 500 і вище.

Зі зрозумілих причин загальне число власників додаткових балів у середині 2016 року зменшилася у зв'язку, з чим зменшились і загальні бали, які в останні місяці становлять 450 – 470. За прогнозами Міністерства, з метою збереження загальної квоти нових іммігрантів на найближчі роки прохідний бал буде ще нижче, що дасть можливість отримання кваліфікаційного сертифіката більшій кількості кваліфікованих іноземних фахівців.

Звичайно ж, Канада, як і раніше приймає іноземних працівників за Робочими візами, оформленими через LMO, запрошення канадських роботодавців домоглися дозволу на прийом іноземних фахівців від Міністерства праці Канади. І також, як і раніше в Канаду прибувають тисячі іноземних студентів, які в потенціалі також є видавцями додаткових балів на імміграцію в Канаду. Але їх загальна кількість вже не забезпечує достатній приплив потенційних економічних іммігрантів, в яких життєво потребує економіка Канади.

Щоб дізнатися, чи маєте Ви право іммігрувати в Канаду з будь-якої з більш ніж 60 канадських імміграційних програм, в тому числі федеральних економічних програм, які будуть проводитися в рамках експрес входу, будь ласка, заповніть Безкоштовну оціночну анкету, і Ви дізнаєтеся про свої реальні шанси на імміграцію в Канаду.

© Если источник не указан, то авторское право принадлежит сайту donadvocat.com, прямая ссылка на который обязательна при копировании или использовании любых его материалов

E-mail:  [email protected]

ПРЕСС-ЦЕНТР TV    ПОЛУЧИТЬ КОНСУЛЬТАЦИЮ ON-LINE

Вернуться к списку статей