English
Недвижимость

Тематика статей

Новости rss

Екстренная консультация при задержаниях ТЦК и СП (военных комисариатов)
Нужна екстренная консультация, задержания ТЦК и СП, военных комисариатов, адвокат ТЦК, ТЦК адвокат, юрист ТЦК и СП, юрист ТЦК , ТЦК та СП?
Приглашаем адвокатов в партнерство. Коворкинг для адвокатов в разных города. Международная юридическая сеть
Наша компания предоставляет возможность адвокатам работать удаленно или в своем регионе, не переживая за наличие клиентов, предоставляя возможность принимать клиентов в центре вашего города по мере необходимости.
Курс правовой самозащиты. Правовая самооборона
Правовая самозащита, адвокат Евсютин, правовая самооборона, курс правовой самозащиты адвоката Евсютина, самооборона
Если Вас задержали
Если вас задержали сотрудники правоохранительных органов по подозрению в совершении преступления у вас есть право на защиту, вы можете осуществлять самостоятельно или привлекая адвоката.
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождения проектов
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождение проектов United interntional Partners (Единые международные Партнеры)
Адвокат профессия. Юристом теперь может быть каждый

Адвокат – это профессия, требующая от её обладателя, высокого уровня образования, интеллекта и жизненного опыта. Достигаются и приобретаются такие качества, в результате всего жизненного пути и профессиональной деятельности самого адвоката. Но ты тоже можешь научиться себя защищать.

Адвокат о вопросах проблемной недвижимости Донбасса на радио "Вести"

О недвижимости, юрист по недвижимости, юрист о недвижимости, как выбрать недвижимость, покупка недвижимости, адвокат по недвижимости. Купить недвижимость правильно.

Навчальний курс: Правовий самозахист в умовах воєнного стану, правовий самозахист, правова самооборона, курси з права Україна
Назва курсу: "Правовий самозахист в умовах воєнного стану" 1. Визначення воєнного стану та його наслідки для громадян. 2. Права та обов'язки громадян під час воєнного стану. 3. Як поводитись під час затримання, обшуку та арешту. 4. Як правильно вести себе під час допиту та інтерогації. Як звернутись до адвоката та отримати правову допомогу безоплатно. 5. Як звернутись до правоохоронних органів та суду у разі порушення прав.
Посилення відповідальності військових. Зміни до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці. Це проект № 8271
Увольнение c воинской службы студентов, призванных на службу в время действия военного положения
По поводу увольнения студентов, призванных на службу в время действия военного положения. Пока им уволиться просто так не возможно. То есть они не подлежат призыву, но если уже попали на службу, то уволится на основании обучения не могут. Изменить ситуацию может законопроект о внесении изменений в статью 26 Закона Украины "О воинской обязанности и военной службе", в части увольнения студентов, ассистентов-стажеров и аспирантов.
Архив новостей

rss2email
Новости



Статьи

АДВОКАТ ЛУГАНСК / АДВОКАТСКАЯ ПРАКТИКА / Статьи

E-mail:  [email protected]

ЛИСТ АДВОКАТІВ ЛУГАНСЬКОГО РЕГІОНУ

ВИДЕО СОБРАНИЯ АДВОКАТОВ ЛУГАНСКОЙ ОБЛАСТИ В ПОМЕЩЕНИИ КВАЛИФИКАЦИОННО-ДИСЦИПЛИНАРНОЙ КОМИССИИ АДВОКАТУРЫ

Голові Національної асоціації адвокатів України та Ради адвокатів України 

Ізовітової Л.П.                                     

01021, м. Київ,
Кловський узвіз, 7, Літ. А, офіс 6

Копія:             Голові Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури України

Загарії В.М.                                         

01021, м. Київ,
Кловський узвіз, 7, Літ. А, офіс 6


ЛИСТ АДВОКАТІВ ЛУГАНСЬКОГО РЕГІОНУ

Звертаємося до Вас через складну ситуацію, яка виникла у ході формування та функціонування органів адвокатського самоврядування Луганської області, та яка нажаль не може вирішитися без втручання вищих адвокатських самоврядних органів.

У ході установчої конференції адвокатів Луганської області 15.10.2012 року було прийнято рішення про обрання голови Ради адвокатів регіону, їм став єдиний із запропонованих кандидатів, який раніше займав посаду голови КДКА - адвокат Мельников А.А. Головою кваліфікаційно-дисциплінарної комісії обрано адвокат Воронкін А.Ф., раніше займав посаду голови атестаційної палати КДКА в Луганській області. Були обрані члени кваліфікаційної та дисциплінарної комісій, члени Ради регіону, представники на З'їзд адвокатів України. Обраний представник у Вищу кваліфікаційну комісію України - адвокат Одновол В.К., та у Раду адвокатів України – Щирий Л.О. На жаль, не обійшлося без порушення процедурних питань: голосування списками, відсутність обговорення кандидатур. Склалося враження, що кандидати були підготовлені заздалегідь і альтернативи не було.

Після вказаної події адвокати покладали надії на те, що обрані в органи адвокатського самоврядування колеги будуть виконувати покладені на них Законом функції повною мірою, з першочерговим урахуванням інтересів всіх адвокатів регіону і кожного з них окремо, активного і гідного представництва інтересів луганських колег на всеукраїнському з ’ їзді адвокатів, у діяльності Національної асоціації адвокатів України та Вищої кваліфікаційної дисциплінарної комісії адвокатури.

 

Між тим адвокатура Луганської області занепокоєна можливістю подальшої реєстрації та юридичного оформлення обраної Ради. Оскільки до цього часу вона не діє та навіть не зареєстрована.

Крім того, через невиконання своїх повноважень обраними 15.10.2012 року делегатами, адвокати Луганського регіону фактично не були представлені на з’їзді адвокатів України 17.12.2012 року, щодо позбавило нас прав на активну участь у формування вищих органів адвокатського самоврядування.

Таким чином виникла ситуація щодо необхідності скликання нової конференції та переобрання керівних органів самоврядування та представників до НААУ, РАУ та ВКДКУ.

Відповідно до ст.. 47 Закону України про адвокатуру та адвокатську діяльність конференція адвокатів регіону скликається радою адвокатів регіону не рідше одного разу на рік. Конференцію може бути скликано також за пропозицією не менш як однієї десятої від загальної кількості адвокатів регіону, адреса робочого місця яких знаходиться у відповідному регіоні, або Ради адвокатів України.

У разі якщо рада адвокатів регіону не скликає конференцію протягом тридцяти днів з дня надходження пропозиції про її скликання, адвокати, які підписали таку пропозицію, або Рада адвокатів України приймають рішення про утворення організаційного бюро зі скликання конференції адвокатів регіону. Організаційне бюро має право ради адвокатів регіону щодо скликання і забезпечення проведення конференції та визначає особу, яка головує на засіданні конференції.

Між тим, оскільки рада адвокатів регіону не зареєстрована, то вона не має юридичних підстав скликати конференцію, та не можливо ініціювати перед нею такої процедури.

Просимо роз’яснити подальші дії щодо законного формування органів адвокатського самоврядування в Луганській області, прийняти дієвих заходів щодо припинення порушення прав адвокатів регіону, та прийняти рішення про утворення організаційного бюро зі скликання конференції адвокатів регіону.

 

Адвокати Луганської області

© Если источник не указан, то авторское право принадлежит сайту donadvocat.com, прямая ссылка на который обязательна при копировании или использовании любых его материалов

E-mail:  [email protected]

ПРЕСС-ЦЕНТР TV    ПОЛУЧИТЬ КОНСУЛЬТАЦИЮ ON-LINE

Вернуться к списку статей