English
Недвижимость

Новости rss

Екстренная консультация при задержаниях ТЦК и СП (военных комисариатов)
Нужна екстренная консультация, задержания ТЦК и СП, военных комисариатов, адвокат ТЦК, ТЦК адвокат, юрист ТЦК и СП, юрист ТЦК , ТЦК та СП?
Приглашаем адвокатов в партнерство. Коворкинг для адвокатов в разных города. Международная юридическая сеть
Наша компания предоставляет возможность адвокатам работать удаленно или в своем регионе, не переживая за наличие клиентов, предоставляя возможность принимать клиентов в центре вашего города по мере необходимости.
Курс правовой самозащиты. Правовая самооборона
Правовая самозащита, адвокат Евсютин, правовая самооборона, курс правовой самозащиты адвоката Евсютина, самооборона
Если Вас задержали
Если вас задержали сотрудники правоохранительных органов по подозрению в совершении преступления у вас есть право на защиту, вы можете осуществлять самостоятельно или привлекая адвоката.
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождения проектов
Миграция и защита бизнеса, международное масштабирование и сопровождение проектов United interntional Partners (Единые международные Партнеры)
Адвокат профессия. Юристом теперь может быть каждый

Адвокат – это профессия, требующая от её обладателя, высокого уровня образования, интеллекта и жизненного опыта. Достигаются и приобретаются такие качества, в результате всего жизненного пути и профессиональной деятельности самого адвоката. Но ты тоже можешь научиться себя защищать.

Адвокат о вопросах проблемной недвижимости Донбасса на радио "Вести"

О недвижимости, юрист по недвижимости, юрист о недвижимости, как выбрать недвижимость, покупка недвижимости, адвокат по недвижимости. Купить недвижимость правильно.

Навчальний курс: Правовий самозахист в умовах воєнного стану, правовий самозахист, правова самооборона, курси з права Україна
Назва курсу: "Правовий самозахист в умовах воєнного стану" 1. Визначення воєнного стану та його наслідки для громадян. 2. Права та обов'язки громадян під час воєнного стану. 3. Як поводитись під час затримання, обшуку та арешту. 4. Як правильно вести себе під час допиту та інтерогації. Як звернутись до адвоката та отримати правову допомогу безоплатно. 5. Як звернутись до правоохоронних органів та суду у разі порушення прав.
Посилення відповідальності військових. Зміни до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці. Це проект № 8271
Увольнение c воинской службы студентов, призванных на службу в время действия военного положения
По поводу увольнения студентов, призванных на службу в время действия военного положения. Пока им уволиться просто так не возможно. То есть они не подлежат призыву, но если уже попали на службу, то уволится на основании обучения не могут. Изменить ситуацию может законопроект о внесении изменений в статью 26 Закона Украины "О воинской обязанности и военной службе", в части увольнения студентов, ассистентов-стажеров и аспирантов.
Архив новостей

rss2email
Новости



Новости

Посилення відповідальності військових. Зміни до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення

Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Кримінального кодексу, Кодексу про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці.

Це проект № 8271, який дозволяє здійснювати огляд уповноваженими посадовими особами військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів під час проходження зборів на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння з використанням технічних засобів та тестів.

 "Реалізація Закону сприятиме підвищенню стану військової дисципліни.., а також надасть повноваження Військовій службі правопорядку у ЗСУ здійснювати протидію незаконному обігу наркотичних засобів, алкоголізму у військових частинах, протидії подолання поширення наркоманії у військових колективах, підтримання належного рівня військової дисципліни та правопорядку, підвищення бойової готовності військових частин та спроможності виконувати визначені завдання задля захисту Вітчизни.

Адвокат у військових справах, військовий адвокат, військовий адвокат Київ, військовий адвокат Донбас, військовий адвокат Україна

ВІЙСЬКОВИЙ АДВОКАТ



Стаття 266-1 КУпАП

Огляд військовозобов’язаних та резервістів під час проходження зборів, а також військовослужбовців Збройних Сил України на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції

Військовозобов’язані та резервісти під час проходження зборів, а також військовослужбовці Збройних Сил України, щодо яких є підстави вважати, що вони перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, підлягають огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Огляд військовозобов’язаних та резервістів під час проходження зборів, а також військовослужбовців Збройних Сил України на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, щодо яких є підстави вважати, що вони у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, виконують обов’язки військової служби або перебувають на території військових частин, проводиться посадовою особою, уповноваженою на те начальником органу управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України або командиром (начальником) військової частини (установи, організації, підприємства, закладу, підрозділу), іншого утвореного відповідно до законів України військового формування, а також правоохоронного органу спеціального призначення, з використанням спеціальних технічних засобів та тестів.

Адвокат у військових справах, військовий адвокат, військовий адвокат Київ, військовий адвокат Донбас, військовий адвокат Україна

ВІЙСЬКОВИЙ АДВОКАТ



Стаття 69 ККУ. Призначення більш м'якого покарання, ніж передбачено законом

За наявності кількох обставин, що пом'якшують покарання та істотно знижують ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, з урахуванням особи винного суд, умотивувавши своє рішення, може, крім випадків засудження за корупційне кримінальне правопорушення, кримінальне правопорушення, пов’язане з корупцією, кримінальне правопорушення, передбачене статтями 403, 405, 407, 408, 429 цього Кодексу, вчинене в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці, за катування, вчинене представником держави, у тому числі іноземної, призначити основне покарання, нижче від найнижчої межі, встановленої в санкції статті (санкції частини статті) Особливої частини цього Кодексу, або перейти до іншого, більш м'якого виду основного покарання, не зазначеного в санкції статті (санкції частини статті) Особливої частини цього Кодексу за це кримінальне правопорушення. У цьому випадку суд не має права призначити покарання, нижче від найнижчої межі, встановленої для такого виду покарання в Загальній частині цього Кодексу. За вчинення кримінального правопорушення, за яке передбачене основне покарання у виді штрафу в розмірі понад три тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, суд з підстав, передбачених цією частиною, може призначити основне покарання у виді штрафу, розмір якого не більше ніж на чверть нижчий від найнижчої межі, встановленої в санкції статті (санкції частини статті) Особливої частини цього Кодексу.

Стаття 75 ККУ. Звільнення від відбування покарання з випробуванням

Якщо суд, крім випадків засудження за корупційне кримінальне правопорушення, кримінальне правопорушення, пов’язане з корупцією, кримінальне правопорушення, передбачене статтями 403, 405, 407, 408, 429 цього Кодексу, вчинене в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебували під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, катування, передбачене частиною третьою статті 127 цього Кодексу, при призначенні покарання у виді виправних робіт, службового обмеження для військовослужбовців, обмеження волі, а також позбавлення волі на строк не більше п'яти років, враховуючи тяжкість кримінального правопорушення, особу винного та інші обставини справи, дійде висновку про можливість виправлення засудженого без відбування покарання, він може прийняти рішення про звільнення від відбування покарання з випробуванням.

Адвокат у військових справах, військовий адвокат, військовий адвокат Київ, військовий адвокат Донбас, військовий адвокат Україна

ВІЙСЬКОВИЙ АДВОКАТ

 

 

© Если источник не указан, то авторское право принадлежит сайту donadvocat.com, прямая ссылка на который обязательна при копировании или использовании любых его материалов

Вернуться к списку новостей